Украину с визитом посетит министр иностранных дел Франции

02.02.2005, 12:49

4 февраля по инициативе французской стороны Украину с рабочим визитом посетит министр иностранных дел Французской Республики Мишель Барнье. (укр.)

Планується, що глава зовнішньополітичного відомства Франції буде прийнятий Президентом України Віктором Ющенком, а також зустрінеться з в. о. прем'єр-міністра України Юлією Тимошенко.

Між делегаціями України та Франції, на чолі з главами зовнішньополітичних відомств Костянтином Грищенком та Мішелем Барньє, відбудуться повномасштабні переговори.

Головною тематикою українсько-французьких переговорів мають стати питання пошуку шляхів пожвавлення двостороннього діалогу. Окремою темою зустрічей визначено обговорення питань, пов'язаних з реалізацією виголошеного Президентом України Віктором Ющенком курсу нашої держави на європейську інтеграцію.

Ми очікуємо, що візит глави зовнішньополітичного відомства Франції в Україну надасть імпульсу українсько-французьким відносинам і продемонструє підтримку з боку Франції стратегічного курсу України на європейську на євроатлантичну інтеграцію.

Саме такий зміст ми вкладаємо у візит Мішеля Барньє в Україну.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також