Анатолий Гриценко провел встречу с руководящим составом Министерством обороны Украины

05.02.2005, 12:16

Новоназначенный министр обороны Украины Анатолий Гриценко провел первую рабочую встречу с руководящим составом оборонного ведомства. (укр.)

4 лютого Президент України - Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Віктор Ющенко своїм Указом призначив на посаду міністра оборони України Гриценка Анатолія Степановича.

Того ж дня у вечері новопризначений глава оборонного відомства провів зустріч з керівним складом Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України. В ході зустрічі Анатолій Гриценко нагадав про основні положення Програми нещодавно обраного Президента України стосовно змін у підходах до людей у погонах та одразу зорієнтував людей на виконання першочергових завдань.

Зокрема, мова йшлася про підготовку та подання до Президента, Верховної Ради та уряду України життєво важливих документів, законодавчих актів з метою покращення функціонування оборонного відомства.

Міністр оборони також зазначив, що віднині діяльність Міністерства оборони будете носити більш відкритий та прозорий характер, що має відновити довіру суспільства до вітчизняних Збройних Сил.

Анатолій Гриценко закликав керівний склад Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України до напруженої, цікавої та ефективної роботи.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також