Разработаны изменения к закону "О перечне объектов права государственной собственности, которые не подлежат приватизации"

13.07.2005, 11:04

Комитет Верховной Рады Украины по вопросам экономической политики, управлению народным хозяйством, собственности и инвестиций рекомендует парламенту принять за основу проект закона о внесении изменений в Закон "О перечне объектов права государственной собственности, которые не подлежат приватизации". (укр.)

Законопроектом пропонується виключити з переліку об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації Покровську міжрайонну радгосп-фабрику (Дніпропетровська обл.).

На засіданні Комітету зазначалося, що цей об'єкт не має стратегічного значення як для держави, так і для області та фактично припинило свою діяльність пропонується виключити його з переліку об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації. Пропозицію про виключення цього об'єкту з Переліку підтримують Дніпропетровська обласна державна адміністрація та Міністерство аграрної політики України .

Прийняття законопроекту дозволить уже у 2004 році розпочати приватизацію Покровської міжрайонної радгосп-фабрики, що забезпечить додаткове надходження коштів до державного бюджету та підвищить відповідальність підприємства за економічні результати своєї діяльності.
По материалам Информационного управления Верховной Рады Украины.

Читайте також

Читайте также