Разработан законопроект о внесении изменений в финансирование дорожного хозяйства

14.07.2005, 11:51

Комитет Верховной Рады Украины по вопросам строительства, транспорта, жилищно-коммунального хозяйства и связи рекомендует парламенту принять в целом проект закона о внесении изменений в некоторые законы Украины относительно финансирования дорожного хозяйства. (укр.)

Автори законопроекту пропонують внести зміни до Законів України "Про Державний бюджет України на 2005 рік" та "Про джерела фінансування дорожнього господарства України". Запропоновані зміни до Державного бюджету України на 2005 рік передбачають спрямування на фінансування дорожнього господарства 80 відсотків акцизного збору та ввізного мита з нафтопродукиів і транспортних засобів та шин до них. Відповідно до внесених змін до Закону України "Про джерела фінансування дорожнього господарства України" пропонується починаючи з наступного року відновити дію норм цього закону, які визначають джерелами формування Державного дорожнього фонду акцизний збір та ввізне мито із зазначених товарів у повному обсязі.

Комітет вважає, що прийняття законопроекту дасть можливість не допустити скорочення обсягів дорожніх робіт, сприятиме подальшій розбудові міжнародних транспортних коридорів, поліпшенню технічного стану автомобільних доріг.
По материалам Информационного управления Верховной Рады Украины.

Читайте також

Читайте также