В КИЕВЕ ПРОЙДЕТ МЕЖДУНАРОДНЫЙ ФОРУМ "ТОПЛИВНО-ЭНЕРГЕТИЧЕСКИЙ КОМПЛЕКС УКРАИНЫ: НАСТОЯЩЕЕ И БУДУЩЕЕ"

26.09.2005, 12:32

27-30 сентября Министерство топлива и энергетики Украины проводит III Международный форум "Топливно-энергетический комплекс Украины: настоящее и будущее". (укр.)

Головна мета форуму - об'єднання зусиль влади, бізнесу, науки та виробництва для реалізації державної політики у реформуванні паливно-енергетичного комплексу України, забезпечення надійного й сталого функціонування енергосистеми країни, енергетичної незалежності та гарантуванння безпеки держави.

Цьогорічні експозиції ПЕКу презентуватимуть стратегію розвитку Енергетики України до 2030 року, сучасний стан та головні напрямки розвитку, реконструкції й модернізації об'єктів ПЕКу України та його інвестиційні можливості у галузях: електроенергетика, теплоенергетика, нафто-газова промисловість, атомна енергетика, вугільна промисловість.

У роботі форуму братимуть участь українські та зарубіжні спеціалісти, керівники компаній та підприємств ПЕКу, представники наукових установ, фінансових, страхових, громадських організацій.

Цього разу лише у виставці, яка пройде в рамках форуму, візьмуть участь майже 200 провідних підприємств-виробників, що презентуватимуть найсучасніше обладнання, продукцію та послуги для електроенергетичної, атомної, вугільної та нафтогазової промисловості.

III Міжнародний форум "Паливно-енергетичний комплекс України: сьгодення та майбутнє" і цього року стане місцем зустрічі усіх, хто зацікавлений та готовий до співпраці у розбудові енергетичного простору України.

Форум відбудеться 27-30 вересня 2005 року у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський проспект).
По материалам пресс-службы Министерства топлива и энергетики Украины.

Читайте також