Специалистов и магистров уволят в запас

03.01.2006, 11:57

Министр обороны Украины подписал приказ об увольнении в январе-феврале 2006 года в запас военнослужащих срочной службы, которые имеют высшее образование по образовательно-квалификационному уровню подготовки специалиста и магистра. (укр.)

Сьогодні, 30 грудня, міністр оборони України Анатолій Гриценко на виконання Указу Президента України від 27 грудня 2005 року N1841 "Про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби у січні-лютому 2006 року" підписав відповідний наказ.

Відповідно до цього документу, у січні 2006 року звільняться в запас із Збройних Сил України військовослужбовці, які вислужили встановлені терміни строкової військової служби. Це стосується солдатів і сержантів, а також матросів і старшин, які мають вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем підготовки спеціаліста або магістра і були призвані у квітні-травні 2005 року.

Анатолій Гриценко наказав командувачам видів Збройних Сил України, командувачам військ оперативних командувань, керівникам структурних підрозділів Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України, командирам корпусів, з'єднань, військових частин, начальникам військових навчальних закладів, установ та організацій Збройних Сил України забезпечити організоване звільнення військовослужбовців, які вислужили встановлені терміни строкової військової служби.

Глава оборонного відомства також наголосив на необхідності підтримання військової дисципліни та дотримання статутних взаємовідносин між військовослужбовцями під час виконання цих заходів.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також

Читайте также