В Украине с рабочим визитом находится российская военная делегация

03.10.2006, 17:53

Во время рабочего визита в Украину российская военная делегация познакомится с составом, структурой и организацией Сухопутных войск Вооруженных Сил Украины. (укр.)

Сьогодні, 3 жовтня, розпочався робочий візит в Україну делегації Збройних Сил Російської Федерації на чолі з начальником Управління бойової підготовки Головного командування Сухопутних військ ЗС Російської Федерації генерал-лейтенантом Геннадієм Ковалевичем.

Члени російської військової делегації відвідають частини Сухопутних військ Збройних Сил України, де ознайомляться з їх складом, структурою та організацією, поглядами командування на реформування Сухопутних військ ЗС України і методи їх застосування в сучасних умовах, організацією навчального процесу та бойової підготовки.

Візит розпочався з брифінгу в Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України, у якому взяли участь з української сторони заступник командувача Сухопутних військ ЗС України з бойової підготовки - начальник Управління бойової підготовки генерал-лейтенант Григорій Дячук та начальник організаційно-планового відділу Управління бойової підготовки полковник Андрій Фомін. З російської сторони у брифінгу брали участь глава делегації генерал-лейтенант Геннадій Ковалевич, начальник відділу тактичної підготовки Управління бойової підготовки Головного командування СВ РФ полковник Геннадій Баканов та начальник відділу вогневої підготовки і водіння бойових машин УБП ГК СВ Російської Федерації полковник Валерій Рябчик.

Планується, що під час візиту російська делегація відвідає 30-ту окрему механізовану бригаду, що дислокується у місті Новоград-Волинський Житомирської області та 169-й навчальний центр Сухопутних військ Збройних Сил України у смт. Десна на Чернігівщині.

Візит триватиме до 5 жовтня.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також