Глава Минтопэнерго проверил готовность областей к отопительному сезону

01.10.2007, 11:56

29 октября министр топлива и энергетики Украины Юрий Бойко провел всеукраинское селекторное совещание по вопросу подготовки к отопительному сезону 2007-2008 гг. (укр.)

В центральній судії "Укртелекому" були присутні заступники міністра, директори галузевих департаментів Мінпаливенерго, начальники управлінь, керівники енергетичних компаній.

У вступному слові міністр охарактеризував хід підготовки підприємств ПЕК до роботи в наступному ОЗМ як позитивну, але загострив увагу присутніх на проблемних питань, які викликають серйозне занепокоєння керівництва Мінпаливенерго, серед яких розрахунки за спожиті енергоносії. Виконання графіків погашення заборгованості підприємствами теплоенергетики складає всього 44%.

"Мене не задовольняє стан підготовки до зими в Дніпропетровській, Харківській, Луганській, Донецькій та Херсонській областях. Місцева влада робить заручниками своєї безвідповідальної роботи простих людей, тому прошу терміново скликати робочу групу і провести відповідну роботу с керівниками областей" - зауважив Бойко.

Завершуючи нараду міністр привернув увагу представників галузі на необхідності дотриманні виконання професійних обов'язків з метою безперебійного функціонування об'єктів життєдіяльності, захисту прав і свобод, гідності, життя і здоров'я громадян і охорони їх власності.
По материалам пресс-службы Министерства топлива и энергетики Украины.

Читайте також