Ощадбанк провел "круглый стол" по вопросам автокредитования

14.03.2007, 17:45

В Кировограде прошел "круглый стол" Ощадбанка с представителями автосалонов. (укр.)

Наприкінці лютого п. р. у Кіровоградському облуправлінні Ощадбанку було проведено "круглий стіл" з актуальних питань автокредитування. У зустрічі приймали участь керівники 8 автосалонів м. Кіровограда та представники автосалонів Олександрійського, Олександрівського, Долинського, Світловодського та Знам'янського районів.

Начальник облуправління Анатолій Козинський розповів про тенденції розвитку автокредитування на ринку фінансових послуг Кіровоградського регіону та переваги програм автокредитування в державному банку. Всі учасники зустрічі отримали презентаційні папки з матеріалами про умови кредитування на придбання нових транспортних засобів, придбання нових транспортних засобів з нульовим внеском та інші продукти банку. Протягом минулого року 306 клієнтів отримали в Ощадбанку автокредити. Приріст кредитного портфелю управління за 2006 р. становив 58677 тис. грн. (191%). А частка Ощадбанку на ринку кредитування фізичних осіб Кіровоградської області на початок 2007 року досягла 10,2%.

Вже через кілька днів після проведення круглого столу підписано угоду про співробітництво з недавно відкритим в м. Кіровограді автосалоном Пілар-Моторс та поновлено договори на співробітництво з деякими салонами.
По материалам пресс-службы ОАО "Ощадбанк".

Читайте також