С 1 апреля увеличится денежное обеспечение украинских военнослужащих

29.03.2007, 14:02

Кабинет Министров Украины на своем заседании принял постановление, которое предусматривает существенное увеличение денежного обеспечения военнослужащих Вооруженных Сил Украины с 1 апреля. (укр.)

"Кабінет Міністрів України на своєму засіданні прийняв постанову, яка передбачає суттєве збільшення грошового забезпечення військовослужбовців Збройних Сил з 1 квітня". Про це сьогодні, 29 березня, повідомив міністр оборони України Анатолій Гриценко перебуваючи з робочою поїздкою на Івано-Франківщині.

- Відповідно до змін до Державного бюджету на 2007 рік, які затверджено Президентом України, обсяг фінансування Збройних Сил України передбачено збільшити на 500 мільйонів гривень. Відповідно до ухваленої постанови Кабміну всі ці кошти будуть спрямовані на підвищення рівня грошового забезпечення військовослужбовців, - підкреслив глава оборонного відомства.

Як додав міністр оборони України, у першу чергу грошове забезпечення буде підвищено військовослужбовцям-контрактникам, прапорщикам і молодшим офіцерам. Підвищення також торкнеться і старших офіцерів аби не створювати диспропорцію в цьому питанні між ними і молодшими офіцерами.

У той же час Анатолій Гриценко додав, що оскільки підвищення грошового забезпечення передбачено з 1 квітня, то виплати за квітень розпочнуться з 1 травня.

- Фактор збільшення грошового забезпечення є важливим для стимулювання військовослужбовців до служби. І я сподіваюся, що він сприятиме скороченню бажаючих звільнитися з лав Збройних Сил, - наголосив Анатолій Гриценко.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також

Читайте также