Ощадбанк предоставляет выгодные автокредиты

03.03.2007, 13:07

По мнению компании "Простобанк Консалтинг", Ощадбанк занял первое место в рейтинге кредитов на авто без аванса (в долларах США). (укр.)

Пропозиція Ощадбанку для бажаючих придбати автомобіль у кредит (у доларах США) без авансу виявилася найкращою на ринку кредитування. Такого висновку дійшли аналітики компанії "Простобанк Консалтинг", які провели в лютому п.р. традиційне дослідження банківських кредитних продуктів. Перше місце в рейтингу Ощадбанк посів завдяки таким вигідним умовам: ставка 12% річних ($) + 1% від суми кредиту (разова комісія).

Клієнти банку можуть скористатися можливістю придбати без початкового внеску новий автомобіль будь-яких марок вітчизняного та іноземного виробництва (крім автомобілів "Таврія" і "Славута"). На 1 березня п. р. Ощадний банк надає споживчі кредити на придбання нового транспортного засобу за такими ставками: у національній валюті - від 15 до 18%; в доларах США - від 12 до 12,2%; в євро - від 10% до 11,5%.

Власний внесок позичальника - від 10% залежно від марки автомобіля. Кредити надаються строком до 7 років. Обов'язковою умовою надання кредиту є страхування автомобіля у страховій компанії за пакетом повне "КАСКО".
По материалам пресс-службы ОАО "Ощадбанк".

Читайте також