Ощадбанк внедряет энергосберегающий проект

05.03.2007, 17:36

В г. Киеве, Киевской и Львовской областях стартовал пилотный проект Ощадбанка по предоставлению кредитов в национальной валюте физическим лицам на приобретение энергосберегающих товаров через торговую сеть. (укр.)

Йдеться про енергозберігаючі пристрої та прилади побутового призначення - вікна, двері, батареї, котли, газові колонки, а також побутові лічильники, зокрема, води, газу, електричної енергії. Кредити надаються строком від 1 до 2 років під ставку від 18% річних. Максимальна сума кредиту - 10000 грн.

За словами першого заступника голови правління Ощадбанку Артемія Єршова, новий кредитний продукт розрахований у першу чергу на ті категорії населення, які не мають фінансових можливостей одноразово замінити у своїх будинках вікна, двері, встановити побутові лічильники. "Цим проектом Ощадбанк підтримує урядові ініціативи, спрямовані на активне впровадження енергозберігаючих програм та технологій. Їх мета - сприяти поліпшенню житлових умов наших громадян, орієнтуючись на європейські стандарти якості житла", - повідомив банкір.
По материалам пресс-службы ОАО "Ощадбанк".

Читайте також