В апреле ДК "Укргазвыдобування" ввела в эксплуатацию новые скважины

30.05.2007, 16:38

В апреле 2007 года ДК "Укргазвидобування" ввела в эксплуатацию три новые газовые скважины. (укр.)

Дві свердловини введено в експлуатацію ГПУ "Шебелинкагазвидобування" на Західно-Хрестищенському родовищі. Ще одна свердловина введена ГПУ "Львівгазвидобування" на Вишняківському родовищі.

Всього у січні-квітні 2007 року введено в експлуатацію 25 свердловин, з них 22 газових і 3 нафтові. ГПУ "Шебелинкагазвидобування" ввело в експлуатацію 12 газових свердловин, ГПУ "Полтавагазвидобування" - 9 свердловин (6 газових і 3 нафтові), ГПУ "Львівгазвидобування" - 3 газові свердловини і ГПУ "Харківгазвидобування" - 1 газову свердловину.

За чотири місяці 2007 року з нововведених свердловин видобуто 70,5 млн. куб. м. природного газу, а також біля 4,1 тис. т нафти і газового конденсату.

У І кварталі 2007 року компанією було відкрито два родовища - Веселогорівське газоконденсатне родовище у Луганській області та Східно-Любешівське газове родовище у Львівській області.

Збільшення кількості свердловин введених в експлуатацію дає змогу компанії успішно реалізовувати стратегію розвитку, основним завданням якої є приріст видобутку вуглеводнів. Так, за 4 місяці 2007 року видобуток природного газу збільшено на 50 млн. куб. м. у порівнянні з відповідним періодом 2006 року.
По материалам пресс-службы ДК "Укргазвыдобування".

Читайте також

Читайте также