В Пленарном заседании Совещания руководителей зарубежных диппредставительств Украины принял участие премьер

28.08.2007, 12:13

27 августа в помещении Клуба Кабинета Министров Украины состоялось Пленарное заседание Восьмого Совещания руководителей зарубежных дипломатических представительств Украины при участии премьер-министра Украины Виктора Януковича. (укр.)

У ході засідання обговорювалися актуальні питання зовнішньоекономічної діяльності України та посилення її політико-дипломатичного супроводу в регіонах світу.

Окрему увагу у виступі премєр-міністра було приділено питанням покращення співпраці між окремими гілками влади в Україні, розвитку співробітництва між Україною та НАТО, активізації економічного та інвестиційного співробітництва з іншими країнами.

В. Янукович наголосив на важливості зміцнення енергетичної безпеки нашої країни, забезпечення сталого економічного зростання, вирішення національних соціальних проблем, підвищення конкурентоспроможності економіки та міжнародного авторитету України.

На думку премєр-міністра України, більшої уваги з боку Посольств, зокрема Торговельно-економічних місій, потребує надання практичної підтримки українським виробникам у питаннях виходу на зовнішні ринки, покращення структури зовнішньої торгівлі, а також участь у міжнародних виставкових заходах.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також

Читайте также