У "Дії" з'являться військові облігації та ще близько 10 нових продуктів

У "Дії" з'являться військові облігації та ще близько 10 нових продуктів. Про це пише "UA: Суспільне", посилаючись на Михайло Федорова, віцепрем'єр-міністра - міністра з питань цифрової трансформації.

19 серпня 2022

Нацбанк розробив вимоги до кіберзахисту банків

Національний банк розробив вимоги до функціонування системи кіберзахисту в банківській системі України, а також актуалізував для банків критерії та порядок віднесення до об'єктів критичної інформаційної інфраструктури. Про це повідомляє пресслужба НБУ.

19 серпня 2022

СБУ викрила хакерів, які тероризували Україну масовими повідомленнями про "замінування"

СБУ викрила двох регіональних керівників групи анонімних мінерів "FR Destructor", яка упродовж двох останніх років здійснювала численні неправдиві повідомлення про мінування у різних регіонах України. Про це повідомляє пресслужба відомства.

19 серпня 2022

Україна та Великобританія оновили Угоду про політичне співробітництво, вільну торгівлю і стратегічне партнерство

Перша віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко та Посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс підписали друге доповнення до Угоди про політичне співробітництво, вільну торгівлю і стратегічне партнерство між Україною та Сполученим Королівством Великої Британії і Північної Ірландії. Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

19 серпня 2022

Річна інфляція в єврозоні прискорилася до рекордних 8,9%

У липні інфляція в єврозоні досягла нового рекордно високого рівня 8,9% у річному обчисленні. При цьому базовий показник також різко зріс. Про це пише Reuters із посиланням на дані статистичного управління ЄС.

19 серпня 2022

Навчальний рік у Києві: Кличко повідомив, як працюватимуть школи з 1 вересня

У Києві планують з 1 вересня відкрити школи для навчання дітей зокрема і в очному форматі.

Сьогодні триває підготовка до початку нового навчального року. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час серпневої конференції освітян у столиці.

19 серпня 2022

Генсек ООН Антоніу Гутерреш прибув з візитом до Одеси

фото - скріншот трансляції

До Одеси у п’ятницю, 19 серпня, з офіційним візитом прибув Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш

 В рамках візиту Гутерреш відвідав Одеський порт, звідки експортується зерно в рамках стамбульської угоди.

19 серпня 2022

Зеленський підписав закон про мораторій на підвищення тарифів

Так, протягом дії воєнного стану в Україні та шести місяців після місяця, в якому воєнний стан буде припинено або скасовано, забороняється підвищення для всіх категорій споживачів тарифів на:

- послуги з розподілу природного газу;

- теплову енергію (її виробництво, транспортування та постачання) і послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води.

19 серпня 2022