Верховная Рада на этой неделе рассмотрит более 110 законопроектов

18.11.2002, 10:58

На протяжении пленарной недели с 19 по 22 ноября по расписанию народными депутатами запланировано рассмотреть более 110 законопроектов. (укр.)

У вівторок, 19 листопада, проектом Розкладу засідань Верховної Ради України передбачено розгляд 19 проектів законів, в тому числі: про вибори Президента України; про завершення будівництва Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд; про державну підтримку книговидавничої справи в Україні; про внесення змін до деяких законів України з питань оподаткування (щодо видавничої справи); про визначення суб'єктів права власності на розташоване на території України майно загальносоюзних громадських об'єднань (організацій) колишнього Союзу РСР; тощо.

Передбачається, що в середу, 20 листопада, народні депутати розглянуть Інформацію Кабінету Міністрів України про стан виконання Державного бюджету України у 2002 році та 7 законопроектів: про внесення змін до Митного тарифу України та до деяких інших чинних законодавчих актів України. В цей же день відбудуться парламентські слухання на тему: "Про взаємовідносини та співробітництво України з Європейським союзом".

В четвер, 21 листопада, - день прийняття рішень,- народним депутатам передбачається запропонувати визначитися з близько 80 законопроектів. Проектом Розкладу засідань Верховної Ради передбачається розгляд проекту закону "Про державний бюджет України на 2003 рік", а також законопроекти: про прожитковий мінімум на 2003 рік; про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) надходжень, одержаних злочинним шляхом; про Концепцію Загальнодержавної програми адаптації законодавства України до законодавства Європейського союзу; тощо. На цей день також заплановано розгляд проектів законів з пропозиціями Президента України, зокрема - "Про тимчасові слідчі та спеціальні комісії Верховної Ради України"; "Про внесення змін до Закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей".

У п'ятницю, 22 листопада, у сесійній залі парламенту України планується заслухати звіт голови Комітету Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, доповіді Координаційного комітету по боротьбі з організованою злочинністю, голови Служби безпеки України, Міністра внутрішніх справ України про стан боротьби з організованою злочинністю та доповідь Генерального прокурора України про стан прокурорського нагляду у сфері боротьби з організованою злочинністю. Народним депутатам планується також запропонувати до розгляду близько 10 законопроектів .
По материалам Информационного управления Верховной Рады Украины.

Читайте також