Украинские военные авиаторы посетили Болгарию

17.12.2002, 11:13

Главнокомандующий Военно-Воздушных Сил Вооруженных Сил Украины посетил с рабочим визитом Республику Болгария. (укр.)

12-14 грудня тривав робочий візит української військової делегації на чолі з Головнокомандувачем Військово-Повітряних Сил ЗС України генерал-лейтенантом Ярославом Скалько до Республіки Болгарія.

Візит відбувався в рамках реалізації Плану двостороннього співробітництва між військовими відомствами України та Республіки Болгарії на 2002 рік.

В вході візиту генерал-лейтенант Ярослав Скалько провів робочі зустрічі з начальником Головного штабу Військово-Повітряних Сил Болгарської Армії генерал-лейтенантом Дімітром Георгієвим та начальником Генерального штабу Болгарської армії генералом Ніколою Колєвим.

Під час зустрічей та переговорів сторони обговорили широке коло питань двостороннього співробітництва між військовими авіаторами двох держав. Зокрема, вони обмінялися досвідом в питаннях підготовки кадрів, ремонту та утримання озброєння і авіаційної техніки, засобів наземного забезпечення польотів тощо.

Програмою візиту також було заплановано відвідування представниками української військової делегації авіаційної бази "Граф Ігнатієво".
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також