Украина и НАТО составляют планы на 2003-2004 годы

18.12.2002, 11:04

В штаб-квартире НАТО состоялись украинские консультации с официальными представителями структур Альянса и представителями миссий стран-членов и стран-партнеров НАТО по вопросам планирования и координации мероприятий международного сотрудничества. (укр.)

16-17 грудня у штаб-квартирі НАТО (Брюссель, Бельгія) тривали українські консультації з офіційними представниками структур НАТО (Міжнародного штабу та Міжнародного військового штабу) та представниками місій країн-членів і країн-партнерів Альянсу з питань планування та координації заходів міжнародного співробітництва на 2003-2004 роки. Даний захід проводився у світлі рішень Празького самміту НАТО.

Українську сторону на консультаціях представляв перший заступник начальника Центру військового співробітництва і верифікації Генерального штабу Збройних Сил України генерал-майор Леонід Голопатюк.

В ході консультацій їх учасники обговорили, зокрема, питання гармонізації двостороннього співробітництва нашої держави з країнами Альянсу у світлі рішень Спільної робочої групи Україна-НАТО з питань воєнної реформи.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також