Украина и Швеция составили план военного сотрудничества на следующий год

02.12.2002, 13:46

Во время визита в Украину военной делегации Королевства Швеция была подписана Программа сотрудничества между военными ведомствами двух стран на 2003 год. (укр.)

28-29 листопада в Україні з візитом перебувала військова делегація Королівства Швеція на чолі з Директором Департаменту оборонних доктрин Міністерства оборони цієї країни контр-адміралом Стефаном Енгдалем.

28 листопада, в перший день візиту, контр-адмірал Стефан Енгдаль та директор Департаменту міжнародного співробітництва Міністерства оборони України полковник Сергій Богунов підписали Програму співробітництва між військовими відомствами України та Королівства Швеція на 2003 рік. Цей документ передбачає проведення у наступному році десяти заходів військового співробітництва між Міністерствами оборони України та Королівства Швеція - по п'ять в кожній країні.

У другий день візиту відбулась зустріч контр-адмірала Стефана Енгдаля з Державним секретарем Міністерства оборони України з питань міжнародного співробітництва генерал-полковником Віктором Банних. В ході зустрічі сторони обговорили питання європейської безпеки та розвиток відносин України-НАТО, а також перспективи розвитку двохстороннього військового співробітництва.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також