Принят План украино-белорусского военного сотрудничества на 2003 год

24.09.2002, 11:47

23 и 24 сентября в Киеве с официальным визитом находится военная делегация Республики Беларусь во главе с Министром обороны этой страны генерал-полковником Леонидом Мальцевым. (укр.)

Програмою візиту передбачено проведення переговорів між Міністром оборони України генералом армії України Володимиром Шкідченком та генерал-полковником Леонідом Мальцевим, в ході яких сторони обговорюють питання регіональної безпеки, стан та перспективи двостороннього військового та військово-технічного співробітництва, участі Збройних Сил України у операціях з підтримки миру, розвитку співробітництва Україна-НАТО в рамках Програми "Партнерство заради миру", а також обмінюються досвідом реформування збройних сил.

23 вересня, за підсумком проведення переговорів, керівники оборонних відомств двох країн підписали План двостороннього військового співробітництва між Міністерством оборони України та Міністерством оборони Республіки Білорусь на 2003, а також провели спільну прес-конференцію.

Під час перебування у Києві генерал-полковник Леонід Мальцев зустрінеться також з Прем'єр-міністром України Анатолієм Кінахом, Секретарем Ради національної безпеки і оборони України Євгеном Марчуком, а також відвідає державне підприємство "Укрспецекспорт", 7-й Київський бронетанковий ремонтний завод, АНТК імені О. К. Антонова та завод "Авіант".
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також