В Крыму обсудили вопросы безопасности Черноморского региона

30.09.2002, 11:10

В Крыму с визитом находилась международная делегация выпускников программы Гарвардского университета "Безопасность Черноморского региона". (укр.)

28-29 вересня в Севастополі і Ялті перебувала міжнародна делегація випускників програми Гарвардського університету "Безпека Чорноморського регіону". До складу делегації входили представники парламентів, зовнішньополітичних та військових відомств Азербайджанської Республіки, Республіки Болгарії, Республіки Вірменія, Грузії, Республіки Молдова, Румунії, Турецької Республіки, США та України.

Україну на цьому заході представляли Державний секретар Міністерства оборони України генерал-полковник Віктор Банних, перший заступник голови Комітету з питань національної безпеки та оборони Верховної Ради України Борис Андресюк та Надзвичайний і Повноважний Посол України в Турецькій Республіці Ігор Долгов.

Програмою перебування було передбачено проведення симпозіуму, по закінченню якого відбулася прес-конференція для представників засобів масової інформації. Крім того, гості відвідали фрегат Військово-Морських Сил Збройних Сил України "Гетьман Сагайдачних" та Панораму "Музей героїчної оборони Севастополю".
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також