Совещание руководящего состава Западного оперативного командования Сухопутных войск Украины

03.01.2003, 11:28

Качественное и своевременное реформирование частей и подразделений передовых сил обороны и подготовка миротворческих подразделений - одни из главных заданий Западного оперативного командования Сухопутных войск Вооруженных Сил Украины в 2003 году. (укр.)

2 січня у Львові під головуванням командувача військами Західного оперативного командування Сухопутних військ ЗС України генерал-полковника Сергія Чернілевського відбулася нарада з керівним складом штабу та начальниками управлінь.

В ході наради було окреслено основні напрями роботи у 2003 році. Зокрема, якісне і своєчасне реформування частин і підрозділів, у першу чергу тих, що входять до складу передових сил оборони. Серед них Хирівський окремий аеромобільний полк, а також деякі механізовані та танкові частини.

Виступаючи перед учасниками заходу генерал-полковник Сергій Чернілевський наголосив, що 2003 рік буде напруженим не лише через велику кількість заходів реформування, але й внаслідок значного обсягу заходів миротворчої діяльності. Зокрема, найближчими днями розпочинається підготовка особового складу національної частини україно-польського миротворчого батальйону "УкрПолбат" до чергової ротації у Косово. Тому від максимальної організованості і дисципліни, рівня особистої відповідальності кожного командира і начальника залежить успіх виконання усіх заходів поточного року.

Також, увагу учасників наради було привернуто до виконання заходів щодо забезпечення високого рівня дисциплінованості особового складу, недопущення пригод і злочинів, втрат та нестач військового майна, дотримання заходів безпеки.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також