В военных вузах Львова и Одессы пройдут международные конференции

25.10.2003, 13:26

Позитивный опыт информационных и образовательных аспектов реализации целевого плана Украина-НАТО будут изучать в высших военных учебных заведениях. (укр.)

Керівництво Атлантичної Ради України висловило подяку начальнику Генерального штабу Збройних Сил України генерал-полковнику Олександру Затинайку за сприяння у проведенні установчого спільного проекту "Інформаційні та освітні аспекти реалізації Цільового плану Україна-НАТО у Збройних Силах та структурах сектору безпеки держави в цілому". У цьому заході, що відбувся наприкінці вересня, брали участь близько 70-ти представників Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України, силових міністерств і відомств, Державних комітетів, громадських організацій, засобів масової інформації, Центру інформації і документації НАТО.

У подяці наголошується, що під час семінарів відбулося зацікавлене обговорення практичних питань реалізації Цільового плану Україна-НАТО, їх інформаційного забезпечення та врахування в навчально-виховному процесі в контексті реформування ЗС України та сектору безпеки держави в цілому.

З метою вивчення, узагальнення та розповсюдження позитивного досвіду інформаційної, освітньої та виховної діяльності у вищих навчальних закладах військового відомства та сприяння процесу Євроатлантичної інтеграції України, зокрема на регіональному рівні, розпочато підготовку до проведення міжнародних конференцій "Інформаційні та освітні аспекти реалізації Цільового плану Україна-НАТО у Збройних Силах України та структурах сектору безпеки держави в цілому: регіональний вимір" на базі Яворівського навчального центру та військового інституту при Національному технічному університеті "Львівська політехніка", а також Одеського інституту Сухопутних військ. Передбачається що ці заходи відбудуться відповідно 30-31 жовтня на Львівщині та 20 листопада у Одесі.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також