"Львовоблэнерго" обесточит ведомственное жилье "Сельмашбыта"

19.12.2003, 11:41

22 декабря ОАО "Львовоблэнерго" планирует приостановить электрообеспечение ведомственного жилья ДП "Сельмашбыт". (укр.)

22 грудня 2003 року, о 12.00 годині, працівники ВАТ "Львівобленерго", керуючись чинним законодавством України, розпочнуть роботи по припиненню електропостачання об'єктів, що перебувають на балансі ДП "Сільмашпобут" (відомче житло, мешканці якого сплачують за електроенергію до підприємства-власника).

Відключення від електропостачання спричинила велика заборгованість ДП "Сільмашпобут" за електроенергію. На сьогодні борг підприємства складає понад 200 тисяч гривень. Фактично, протягом останніх чотирьох місяців оплата за спожиту електроенергію взагалі не проводилася, вже не кажучи про реструктуризацію старих боргів.

Без електроенергії залишаться відомчий будинок по вул. Величковського,14 (тут діє загально будинковий облік електроенергії), а також сходові клітки під'їздів у відомчих будинках по вул. Спокійній, 26-31, вул. Кондукторській, 3, 5, 5а, 7, 9, 11, вул. Сулими, 12 та вул. Зигзаг, 19 (у цих будинках діє по квартирний облік електроенергії, тому в помешканнях електроенергія буде).

8 грудня 2003 року ВАТ "Львівобленерго" надіслало попередження про відключення від електропостачання об'єктів ДП "Сільмашпобут" міському голові Львова Л. Буняку, начальнику управління вугільної промисловості та паливно-енергетичного комплексу ЛОДА З. Новикевичу, головам Шевченківської та Франківської районних адміністрацій міста Львова та прокурорам цих районів. Усі спроби попередити про відключення керівника "Сільмашпобуту" Р. Ковалика не мали успіху: повідомлення, надіслане рекомендованим листом, повернулося. Тому не відомо, хто пояснюватиме мешканцям відомчих будинків, чому у їх домівках немає електроенергії, навіть якщо вони сплатили за неї до відомства.
По материалам пресс-релиза ОАО "Львовоблэнерго".

Читайте також