Одаренных курсантов поощрили

12.02.2003, 13:40

Постановлением Кабинета Министров Украины основана стипендия имени адмирала П. С. Нахимова, которой ежегодно будут награждаться два лучших курсанта Севастопольского военно-морского института. (укр.)

З метою створення більш сприятливих умов для здобуття молоддю вищої освіти і заохочення найбільш обдарованих курсантів Кабінет Міністрів України видав Постанову "Про заснування стипендії імені П. С. Нахімова".

Починаючі з 1 вересня 2003 року стипендією щорічно нагороджуватимуть двох кращих курсантів Севастопольського військово-морського ордена Червоної Зірки інституту імені П. С. Нахімова. Її розмір визначено у подвійному грошовому забезпеченні, передбаченого для курсантів. На сьогодні грошове забезпечення курсантів вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони України складає в середньому 27 гривень, в залежності від посади та курсу навчання.

Право відбору кандидатів і призначення стипендії визначатиме Міністерство оборони України, а виплата здійснюватиметься за рахунок видатків на утримання військового відомства, визначених у Державному бюджеті.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також