Министерство обороны проверяет в Черниговской области танковую бригаду

21.04.2003, 11:12

Ряд важных вопросов планирования и организации повседневной и боевой деятельности в отдельной танковой бригаде Северного оперативного командования проверяет комиссия Главной инспекции Министерства обороны Украины. (укр.)

В окремій танковій бригаді Північного оперативного командування Сухопутних військ ЗС України, що дислокується у Гончарівському, на Чернігівщині, розпочала роботу група офіцерів Головної інспекції Міністерства оборони України.

В ході інспектування, що триватиме десять діб, планується перевірити низку важливих питань планування та організації повсякденної і бойової діяльності особового складу з'єднання. Зокрема, перевірятиметься рівень польової виучки військовослужбовців, стан озброєння та військової техніки, фінансово-господарча діяльність та інші питання життєдіяльності з'єднання.

Особливу увагу члени комісії на чолі з генерал-інспектором Сухопутних військ - першим заступником Головного інспектора Міністерства оборони України генерал-лейтенантом Петром Пятибратом приділятимуть тиловому та медичному забезпеченню діяльності підрозділів та військових частин, що підлягають інспектуванню.

Інспектування триватиме до 24 квітня.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також