Иностранные военные дипломаты посещают подразделения Сухопутных войск Украины

11.06.2003, 12:10

Представители военных атташе по вопросам обороны при Посольствах иностранных государств в Украине посещают части и соединения Главного командования Сухопутных войск Вооруженных Сил Украины. (укр.)

10-11 червня група іноземних військових дипломатів, акредитованих в Україні, відвідає частини і з'єднання Головного командування Сухопутних військ ЗС України.

Зокрема, група військових дипломатів на чолі з військовим аташе з питань оборони при Посольстві Великобританії в Україні капітаном 1 рангу Робом Дрюітом відвідає 169-й навчальний центр Північного оперативного командування (смт. Десна, Чернігівська область). Під час перебування на Чернігівщині британські військові ознайомляться із можливістю організації курсів вивчення англійської мови для українських військовослужбовців, а також курсів миротворчого спрямування з підготовки інструкторів взводної та ротної ланок.

Механізовану бригаду, що дислокується на Житомирщині, відвідають аташе Сухопутних військ при Посольстві США в Україні підполковник Марк Істон та аташе з питань оборони при Посольстві Італії в Україні полковник Енріко П'яцца. Як очікується, іноземні гості планують ознайомитися із основними завданнями та ходом реформування цього механізованого з'єднання.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також