Визит эфиопской военной делегации в Украину

18.06.2003, 10:33

Вопросы состояния и перспектив двустороннего военного сотрудничества обсуждаются во время визита в Украину Министра национальной обороны Демократической Республики Эфиопия. (укр.)

16-20 червня, відповідно до плану міжнародного співробітництва Міністерства оборони України на 2003 рік, в Україні з офіційним візитом перебуває ефіопська військова делегація на чолі з Міністром національної оборони Федеративної Демократичної Республіки Ефіопія генерал-майором Абдулою Гемеді.

У другий день візиту, 17 червня, у Міністерстві оборони України відбулася церемонія офіційної зустрічі Міністра національної оборони Федеративної Демократичної Республіки Ефіопія та зустріч віч-на-віч Міністра оборони України генерала армії України Володимира Шкідченка з генерал-майором Абдулою Гемеді. По завершенні зустрічі відбулися переговори у складі офіційних делегацій двох країн, в ході яких сторони обговорили питання стану та перспектив двостороннього співробітництва між військовими відомствами України та Демократичної Республіки Ефіопія.

В цей же день була запланована зустріч Міністра національної оборони Федеративної Демократичної Республіки Ефіопія генерал-майора Абдули Гемеді з Міністром закордонних справ України Анатолієм Зленком.

Під час перебування в Україні представники ефіопської військової делегації також планують відвідати Державне підприємство "Укрспецекспорт", Національну академію оборони України, Курси підготовки офіцерів для багатонаціональних штабів та 169-й Навчальний центр Північного оперативного командування Сухопутних військ ЗС України.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також