В Берлине обсуждали концепцию "Комбайнд Эндевор-2004"

06.09.2003, 12:41

Концепцию учений в духе программы НАТО "Партнерство во имя мира" "Комбайнд Эндевор-2004" отрабатывали участники конференции, которая прошла в Берлине. (укр.)

3 вересня у столиці Федеративної Республіки Німеччина місті Берлін розпочала роботу конференція з опрацювання концепції навчання в дусі програми НАТО "Партнерство заради миру" "Комбайнд Ендевор-2004".

У роботі конференції брали участь представники 19 країн Північноатлантичного Альянсу та 27 країн-учасниць програми "Партнерство заради миру".

Українську делегацію на конференції очолював начальник науково-дослідного відділення наукового Центру зв'язку та інформатизації Збройних Сил України підполковник Костянтин Шипов.

В ході проведення конференції її учасники обговорили питання сумісності обладнання військ зв'язку різних країн при проведенні багатонаціональних навчань та миротворчих операцій.

Робота конференції тривала до 5 вересня, а самі навчання "Комбайнд Ендевор-2004" заплановано провести у травні наступного року на території Німеччини.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також