Начальник Генерального штаба ВС Украины находится с визитом в Германии

21.10.2004, 11:21

Вопросы развития сотрудничества в области безопасности между Вооруженными Силами Украины и Европейским командованием вооруженных сил США обсуждаются во время визита начальника Генерального штаба ВС Украины в Германию. (укр.)

20 жовтня розпочався дводенний робочій візит української військової делегації на чолі з начальником Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенантом Сергієм Кириченком до Федеративної Республіки Німеччина.

Основна мета візиту української військової делегації полягає у відвідуванні та ознайомленні з діяльністю командування збройних сил США у Європі, штаб якого розташовується у німецькому місті Штутгарт.

Як передбачається програмою візиту, у Штутгарті відбудеться робоча зустріч генерал-лейтенанта Сергія Кириченка із заступником командувача Європейського командування збройних сил США у Європі генералом Чарльзом Уайльдом.

В ході зустрічі сторони планують обговорити питання розвитку співпраці у галузі безпеки між Збройними Силами України та Європейським командуванням збройних сил США.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також