Визит начальника Генерального штаба Венгерской Армии в Украину

25.10.2004, 14:07

Состояние и перспективы дальнейшего развития двустороннего военного сотрудничества будут обсуждаться во время визита в Украину начальника Генерального штаба Венгерской Армии. (укр.)

26 жовтня розпочинається дводенний візит в Україну угорської військової делегації на чолі з начальником Генерального штабу Угорської Армії генерал-лейтенантом Золтаном Сенешем.

В цей же день у Києві відбудеться зустріч генерал-лейтенанта Золтана Сенеша з начальником Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенантом Сергієм Кириченком, а також офіційні переговори військових делегацій двох країн. В ході переговорів сторони планують обговорити стан та перспективи подальшого розвитку двостороннього співробітництва між Збройними Силами України та Угорською Армією.

Наступного дня, 27 жовтня, керівник угорської військової делегації генерал-лейтенант Золтан Сенеш здійснить візит ввічливості до Міністра оборони України генерала армії України Олександра Кузьмука.

Програмою другого дня візиту також передбачається ознайомлення представників угорської військової делегації з організацією навчального процесу та наукової діяльності, системою підготовки фахівців оперативно-тактичного та оперативно-стратегічного рівнів у Національній академії оборони України. Під час відвідування академії начальник Генерального штабу Угорської Армії генерал-лейтенант Золтан Сенеш зустрінеться з угорськими офіцерами, які навчаються у цьому провідному вищому військовому навчальному закладі нашої держави.

Крім того, угорські гості відвідають Центр підготовки офіцерів для багатонаціональних штабів, який діє на базі Національної академії оборони України.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також