В Украине находится с визитом военная делегация Брунея

01.11.2004, 12:38

Вопросы военно-технического сотрудничества и перспектив подготовки военных кадров обсуждаются во время визита в Украину представителей Султаната Брунея Даруссалама. (укр.)

Сьогодні, 1 листопада, в рамках візиту в Україну брунейської військової делегації у Києві відбудеться робоча зустріч Постійного секретаря з політичних та адміністративних питань Міністерства оборони Султанату Брунею Даруссаламу полковника Пехіна Ясміна з першим заступником Міністра оборони України Олександром Стеценком та заступником Міністра оборони України Ігорем Тимофєєвим.

Як очікується, в ході робочої зустрічі сторони планують обговорити актуальні питання налагодження військово-технічного співробітництва між оборонними відомства обох держав.

Під час відвідування Національної академії оборони України представники української та брунейської військових делегацій планують обговорити питання перспектив навчання військовослужбовців Султанату Брунею Даруссаламу у цьому провідному вищому військовому навчальному закладі нашої держави. Крім того, іноземні гості відвідають Центр підготовки офіцерів для багатонаціональних штабів, який діє на базі Національної академії оборони України.

Також у рамках візиту представники брунейської військової делегації ознайомляться з можливостями Державної кампанії "Укрспецекспорт" та холдінгу "Укрспецтехніка".

Візит представників військової делегації Султанату Брунею Даруссаламу триватиме до 3 листопада.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також