Визит делегации НАТО в Украину

12.02.2004, 11:18

В Украине с визитом находится делегация НАТО во главе с главой военного комитета генералом Гарольдом Куйятом. (укр.)

11-13 лютого триватиме візит до України делегації НАТО на чолі з головою військового комітету НАТО генералом Харальдом Куйятом. Метою візиту є обговорення стану виконання Державної програми реформування та розвитку Збройних Сил України на період до 2005 року, проведення оборонного огляду, поточного стану та перспектив військового співробітництва.

Планом візиту передбачається зустріч та переговори Харальда Куйята з Прем'єр-міністром України Віктором Януковичем, Міністром оборони України Євгеном Марчуком, Начальником Генерального штабу ЗС України генерал-полковником Олександром Затинайком, головою Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Георгієм Крючковим, першим заступником Міністра закордонних справ Олександром Чалим та головою Національного центру з питань Євроатлантичної інтеграції Володимиром Горбуліним.

Делегація НАТО також планує відвідати Окремий полк Президента України і Національну академію оборони (НАО) України. Передбачається, що генерал Харальд Куйят зустрінеться з керівним складом НАО, а також виступить перед учасниками Міжнародного тижня і ізьме участь у прес-конференції.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також