Военная делегация из Нидерландов ознакомится в Украине с военной реформой

13.02.2004, 11:33

Военная делегация Королевства Нидерландов ознакомится с ходом реформирования и развития Сухопутных войск Вооруженных Сил Украины. (укр.)

12-13 лютого у Києві з візитом перебуватиме військова делегація Королівства Нідерланди на чолі з командувачем Сухопутних військ цієї країни генерал-лейтенантом Марселем Урлінгсом.

Як передбачається програмою візиту, 12 лютого, в перший день перебування у Києві, генерал-лейтенант Марсель Урлінгс проведе робочу зустріч з Головнокомандувачем Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковником Петром Шуляком.

Програмою другого дня візиту, 13 лютого, заплановано робочу зустріч у складі військових делегації двох країн та проведення брифінгу. В ході брифінгу представники української військової делегації планують ознайомити своїх нідерландських колег зі структурою і завданнями Сухопутних військ ЗС України, процесами реформування і розвитку, а також участі у миротворчих операціях. Крім того, сторони обговорять заходи Плану двостороннього співробітництва на 2004 рік.

В цей же день командувач Сухопутних військ Королівства Нідерланди генерал-лейтенант Марсель Урлінгс здійснить візит ввічливості до начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-полковника Олександра Затинайко, а також відвідає розташування окремого полку Президента України.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також