Украинские военные впервые примут участие в учениях "Эмпл Трейн-2004"

14.02.2004, 14:18

Украинские военные летчики впервые примут участие в учениях "Эмпл Трейн-2004", которые пройдут в рамках программы НАТО "Партнерство во имя мира". (укр.)

11 лютого у місті Мас Оерланд (Норвегія) розпочала роботу заключна плануюча конференція військово-повітряного навчання "Емпл Трейн-2004", що відбудеться в рамках Програми НАТО "Партнерство заради миру". Мета навчання - відпрацювання питань комплексного аеродромного обслуговування літаків.

Українську сторону на плануючий конференції представляцв начальник управління організації льотної підготовки - заступник начальника бойової підготовки Головного командування Військово-Повітряних Сил України полковник Олександр Кулібаба.

Під час конференції учасники обговорювали мету і основні етапи майбутнього навчання та визначать склад сил і засобів. Україна прийматиме участь у навчанні у якості спостерігача.

Навчання "Емпл Трейн-2004", в якому українські військові льотчики візьмуть участь вперше, планується провести у червні 2004 року на території Норвегії.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також