Украину посетила военная делегация Малайзии

16.02.2004, 11:09

Во время визита в Украину военной делегации Малайзии во главе с Командующим Военно-Воздушных Сил этой страны была проведена работа над рядом совместных перспективных проектов. (укр.)

11-15 лютого тривав візит до України військової делегації Малайзії на чолі з командувачем Військово-Повітряних Сил цієї країни генералом Дато Сері Абдулах Ахмадом.

Метою візиту, який відбувався у відповідності до Плану двостороннього військового співробітництва між оборонними відомствами двох країн на 2004 рік, передбачалась робоча зустріч генерала Дато Сері Абдулах Ахмада з Головнокомандувачем Військово-Повітряних Сил ЗС України генерал-лейтенантом Ярославом Скальком. В ході зустрічі сторони обговорили питання подальшого розвитку співробітництва між Військово-Повітряними Силами України і Малайзії.

Зокрема, в ході візиту представники малазійської військової делегації знайомилися з виробничим та науково-технічним потенціалом України, системою підготовки українських авіаційних фахівців, основними принципами системи Протиповітряної оборони нашої держави, системою цивільного контролю за авіасполученнями, а також опрацювали низку спільних перспективних проектів.

Крім того, програмою візиту, передбачалося відвідування членами малазійської військової делегації однієї з військових частин ВПС України, Державного підприємства Міністерства оборони України "Львівський ДАРЗ" та заводу "Артем".
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також