Оперативная группа Сухопутных войск ВСУ завершила работу в Ираке

01.03.2004, 15:10

4-29 февраля в подразделениях украинского миротворческого контингента в Ираке работала оперативная группа Главного командования Сухопутных войск Вооруженных Сил Украины. (укр.)

Зокрема, представниками головнокомандування контролювався порядок проведення ротації особового складу, а також вивчалися організація повсякденної діяльності та умови несення служби.

Офіцери оперативної групи Сухопутних військ надали практичну допомогу офіцерам керівної ланки 6-ї окремої механізованої бригади щодо оптимізації та вдосконалення методів виконання поставлених завдань та вирішенні низки питань пов'язаних із матеріально-технічним забезпеченням.

Підбиваючи підсумки роботи, заступник головнокомандувача Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Валерій Фролов відзначив, що головне завдання командування контингенту залишається незмінним - збереження життя та здоров'я підлеглих. "У цій справі треба враховувати всі аспекти діяльності військовослужбовців, ретельно вивчати та аналізувати різні фактори - національні, релігійні, соціально-політичні, природні, які також впливають на психологічний та фізичний стан вояків", - зазначив він. Валерій Фролов також наголосив на тому, що командири та начальники мають підтримувати постійну бойову готовність, вимагати від підлеглих неухильного дотримання заходів безпеки та не припускати зайвих ризиків під час виконання завдань.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також