Визит украинской военной делегации в Италию

26.03.2004, 12:24

Украинские и итальянские военные обмениваются опытом подготовки специалистов по разминированию и их участию в миротворческих операциях. (укр.)

23-26 березня триватиме візит української військової делегації на чолі з начальником інженерних військ Збройних Сил України генерал-майором Вадимом Ковальським до Італійської Республіки.

Основною метою візиту українських військових, який відбувається в рамках Плану двостороннього співробітництва між військовими відомствами України і Італії на 2004 рік, є обговорення шляхів розвитку подальшого співробітництва між інженерними військами Збройних Сил України та Італії, а також вивчення і обмін досвідом щодо підготовки фахівців з розмінування та їх участі у миротворчих операціях.

Під час перебування на Апеннінському півострові українські військові відвідають Школу інженерних військ збройних сил Італії, де ознайомляться із структурою, завданнями та системою підготовки спеціалістів у цьому навчальному закладі.

Крім того, програмою візиту також передбачається відвідування представниками української військової делегації інженерного полку збройних сил Італії "Pionieri" та Оперативного центру розмінування інженерних військ збройних сил Італії.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також