Определяется концепция учений НАТО "Комбайнд Эндевор-2004"

20.03.2004, 13:30

В Таллинне проходит заключительная конференция по подготовке учений в рамках программы НАТО "Партнерство во имя мира" "Комбайнд Эндевор-2004". (укр.)

16 березня у столиці Естонської Республіки - місті Таллінн - розпочала роботу заключна конференція з підготовки навчання в рамках Програми НАТО "Партнерство заради миру" "Комбайнд Ендевор-2004".

У роботі конференції беруть участь представники країн-членів Північноатлантичного Альянсу та країн-учасниць програми "Партнерство заради миру".

Українську делегацію на конференції очолює начальник науково-дослідного відділення наукового Центру зв'язку та інформатизації Збройних Сил України підполковник Костянтин Шипов.

В ході проведення заключної конференції її учасники мають остаточно узгодити концепцію майбутніх маневрів та їх основні завдання, а також обговорити питання досягнення взаємосумісності систем зв'язку та інформатизації під час навчання.

Робота конференції триватиме до 20 березня, а саме навчання "Комбайнд Ендевор-2004" заплановано провести у травні поточного року на території Німеччини.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також