УКРАИНА ПРИНЯЛА УЧАСТИЕ В МЕЖДУНАРОДНОЙ ВЫСТАВКЕ "NIGERIA OIL & GAS 2004"

28.04.2004, 10:49

С 19 по 22 апреля в столице Нигерии прошла международная выставка "Nigeria Oil & Gas 2004", в которой участвовало украинское предприятие ОАО "Мотор Сич". (укр.)

З 19 по 22 квітня ц. р. у столиці Федеративної Республіки Нігерія м. Абуджа відбулась міжнародна виставка "Nigeria Oil & Gas 2004", в роботі якої взяли участь близько 350 іноземних компаній, що працюють у нафтогазовому та енергетичному секторі, а також виробляють різноманітне обладнання та устаткування.

За сприяння Посольства України, вперше за останні три роки, під час цього заходу був організований стенд, на якому провідне вітчизняне підприємство ВАТ "Мотор Січ" (м. Запоріжжя) представило зразки своєї продукції. Велику зацікавленість у нігерійських бізнесменів, зокрема, викликали газотурбінні електростанції та газотурбінні приводи, які виробляє це підприємство.

Протягом свого перебування у Нігерії українські фахівці провели низку важливих зустрічей з представниками бізнесових кіл цієї країни, в результаті яких було підписано "Меморандум про взаєморозуміння" між ВАТ "Мотор Січ" та нігерійською компанією "Riggs Energy".

Українська делегація також зустрілася із заступником Президента Сенату Федеративної Республіки Нігерія І. Манту. Під час зустрічі відбувся обмін думками щодо можливої участі ВАТ "Мотор Січ" у низці проектів, що плануються реалізувати в цій країні.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також