В ЗАГРЕБЕ ПРОШЛО ЗАСЕДАНИЕ МЕЖПРАВИТЕЛЬСТВЕННОЙ УКРАИНСКО-ХОРВАТСКОЙ КОМИССИИ ПО СОТРУДНИЧЕСТВУ

20.05.2004, 11:47

18-19 мая в Загребе состоялось второе заседание Межправительственной украинско-хорватской Комиссии по вопросам торгово-экономического и научно-технического сотрудничества. (укр.)

Делегацію України очолював голова української частини Комісії перший заступник міністра економіки та з питань європейської інтеграції України В. Першин.

Під час засідання Комісії були обговорені питання українсько-хорватського співробітництва, зокрема у галузі транспорту, промисловості, енергетики, сільського господарства, стандартизації і метрології, у банківській та фінансовій сферах, а також питання налагодження тісного співробітництва між Торгово-промисловою палатою України та Хорватською Господарчою палатою.

Окремо були обговорені питання можливості лібералізації двосторонньої торгівлі, розвитку співробітництва у галузі промисловості та енергетики, розширення договірно-правової бази відносин. Особливу увагу було приділено питанням співробітництва з реалізації проекту інтеграції нафтопроводів "Дружба" та "Адрія".

Наступне, третє засідання українсько-хорватської міжурядової Комісії заплановано провести в Києві у травні 2005 року.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також