Корабли Военно-Морских Сил Греции прибыли с визитом в Одессу

21.05.2004, 10:59

Корабли Военно-Морских Сил Греческой Республики фрегат "Кондуриотис" и десантный корабль "Икария" прибыли с дружественным визитом в Одессу. (укр.)

19 травня до порту міста Одеса з дружнім візитом прибули кораблі Військово-Морських Сил Грецької Республіки фрегат "Кондуріотіс" та десантний корабель "Ікарія".

Під час перебування у Одесі делегація грецьких військових моряків зустрінеться з керівництвом міста та старшим морським начальником міста - командиром Західної військово-морської бази Військово-Морських Сил ЗС України капітаном другого рангу Валерієм Зубарєвим.

Програмою візиту також передбачається відвідання лікарями грецьких кораблів Центрального військового клінічного госпіталю Південного оперативного командування Сухопутних військ ЗС України, ознайомлення з історико-культурною спадщиною Південної Пальмири, спортивні змагання з українськими моряками.

Передбачається, що 20-го і 21-го травня з 17.00 до 19.00 години мешканці та гості Одеси матимуть змогу відвідати з екскурсією фрегат "Кондуріотіс" та десантний корабель "Ікарія" .

Зранку 22 травня грецькі кораблі залишать порт Одеси.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також