В Словении проходит встреча глав МИД стран-участниц Центральноевропейской инициативы

24.05.2004, 10:49

24 мая министр иностранных дел Украины Константин Грищенко отбыл в Республику Словения для участия в очередной встрече министров иностранных дел стран-участниц Центральноевропейской инициативы. (укр.)

24 травня ц. р. міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко відбув до Республіки Словенія з метою участі у чергові зустрічі міністрів закордонних справ країн-учасниць Центральноєвропейської ініціативи (ЦЄІ).

Напрями майбутньої діяльності ЦЄІ, її роль у розширеній Європі, співробітництво в рамках Ініціативи держав-членів Європейського Союзу та держав, які очікують на вступ до ЄС, а також співпраця із державами-сусідами Європейського Союзу, - ці та інші питання включені до порядку денного засідання.

Учасники зустрічі обміняються думками щодо політичної ситуації в регіоні, обговорять питання сучасних загроз безпеці європейського простору, у т.ч. питання протидії тероризму.

Планується, що під час перебування в Словенії глава зовнішньополітичного відомства України також проведе низку двосторонніх зустрічей.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також