Украинская правительственная делегация находится с визитом во Франции

06.05.2004, 11:16

Продолжается визит во Французскую Республику украинской правительственной делегации во главе с министром Кабинета Министров Украины Анатолием Толстоуховым, целью которого является изучение вопросов организации правительственной работы во Франции. (укр.)

До складу делегації входять начальник Головдержслужби Тимофій Мотренко, заступник керівника головного управління організаційно-кадрової політики та взаємодії з регіонами Адміністрації Президента України Олександр Ситнік, директор Центру сприяння інституційному розвитку державної служби при Головдержслужбі Андрій Вишневський та начальник управління організаційної роботи Головдержслужби Таїсія Галіна.

3 травня 2004 року українська делегація мала зустріч з представниками Вищої національної школи управління. У Сенаті Франції пройшла зустріч з Державним радником, колишнім Генеральним секретарем Уряду Жаком Фурньє.

Також відбувся прийом у Головному управлінні адміністрації та державної служби, зустріч з представниками місії з європейських та міжнародних справ. Увечері цього ж дня відбулась зустріч у Делегації з модернізації державного управління та державних структур з заступником начальника цієї Делегації Бернаром Бланом.

4 травня представники української делегації відвідали Управління цивільної безпеки та оборони Міністерства внутрішніх справ, внутрішньої безпеки та місцевих свобод Франції і мали зустріч з начальником Управління Крістіаном Галляр де ла Верне. У другій половині дня відбулась зустріч у Державній Раді із Державними радниками - заступником Голови Державної Ради Рено Денуа де Сен-Марком та завідувачем Міжнародним сектором Марселем Пошаром. Гості мали можливість ознайомитись з функціями, що виконує Державна Рада.

5 травня 2004 року українська делегація на чолі з міністром Кабінету Міністрів України Анатолієм Толстоуховим, яка перебуває з візитом у Французькій Республіці і до якої входять начальник Головдержслужби Тимофій Мотренко, заступник керівника Головного управління організаційно-кадрової політики та взаємодії з регіонами Адміністрації Президента України Олександр Ситнік, директор Центру сприяння інституційному розвитку державної служби при Головдержслужбі Андрій Вишневський та начальник управління організаційної роботи Головдержслужби Таїсія Галіна, взяла участь у прийомі, що відбувся у генеральному секретаріаті уряду Франції. Відбулась зустріч з генеральним секретарем уряду Жаном-Марком Сове.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також