В Крыму проходит экономический форум "Украина-Польша"

25.06.2004, 10:59

В Ялте 24 июня открылся Седьмой Экономический форум "Украина-Польша", в котором принимают участие Президент Украины Леонид Кучма и Президент Польши Александр Квасьневский. (укр.)

24-25 червня Президент України Леонід Кучма перебуватиме в Автономній Республіці Крим з робочою поїздкою.

24 червня глава держави відвідав Міжнародний дитячий центр "Артек", де у порту пришвартувався екскурсійний катер, що носитиме ім'я цього відомого на весь світ дитячого табору відпочинку. Леонід Кучма оглянув катер і передав його у користування дітям.

25 червня Президент України Леонід Кучма та Президент Республіки Польща Александр Квасьнєвський візьмуть участь у VII Економічному форумі "Україна-Польща", який проходитиме в Ялті (АР Крим).

Програмою перебування передбачається, що Леонід Кучма проведе зустріч у форматі "віч-на-віч" з Александром Квасьнєвським.

Глави обох держав візьмуть участь у спільному заключному засіданні VII Економічного форуму "Україна-Польща" та III Зустрічі голів обласних державних адміністрацій, обласних рад України та воєвод і маршалків воєводств Республіки Польща. Планується виступ Леоніда Кучми під час спільного засідання.

Очікується також зустріч Президентів України та Польщі з представниками українських, польських та іноземних ЗМІ.
По материалам официального сайта Президента Украины.

Читайте також