Делегация украинских военных моряков находится с рабочим визитом в Дании

18.08.2004, 11:43

Украинские и датские военные моряки обмениваются опытом проведения поисково-спасательных работ на море и применения водолазов в выполнении работ по разминированию взрывоопасных предметов. (укр.)

16-19 серпня у Королівстві Данія з робочим візитом перебуватиме делегація Військово-Морських Сил Збройних Сил України у складі заступника начальника Центру пошукових і аварійно-рятувальних робіт ВМС Збройних Сил України капітана 3-го рангу Олександра Д'якова і головного водолазного фахівця капітана 3-го рангу Олександра Чорноуса.

Програмою візиту передбачається відвідування українськими військовими моряками навчального центру водолазів та арсеналу вибухонебезпечних засобів Центру розмінування ВМС Королівства Данії.

Під час робочих зустрічей українські офіцери обміняються досвідом з датськими колегами щодо організації і проведення пошукових аварійно-рятувальних робіт на морі, практики застосування авіаційної техніки і рятувальних парашутно-десантних груп для виконання пошуково-рятувальних завдань, а також застосування водолазів у проведенні робіт з розмінування вибухонебезпечних предметів.

Крім того, сторони планують обговорити перспективи подальшого співробітництва представників ВМС обох країн.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також