Визит начальника Генерального штаба Вооруженных Сил Украины в Польшу

31.08.2004, 11:26

Состояние и перспективы развития двустороннего военного сотрудничества обсуждают в ходе рабочего визита начальника Генерального штаба Вооруженных Сил Украины в Республику Польша. (укр.)

30 серпня розпочався дводенний робочий візит до Республіки Польща української військової делегації на чолі з начальником Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенантом Сергієм Кириченком.

Як передбачається, в перший день візиту в Генеральному штабі Війська Польського відбудеться зустріч генерал-лейтенанта Сергія Кириченка з начальником Генерального штабу Війська Польського генералом броні Чеславом Пьонтасом, а також переговори у складі військових делегацій двох країн.

В ході переговорів сторони планують обговорити стан та перспективи розвитку двостороннього військового співробітництва, співпраці в рамках багатонаціональних Стабілізаційних сил в Республіці Ірак та сил КФОР у Косовому.

31 серпня заплановано зустрічі начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Кириченка з Міністром національної оборони Республіки Польща паном Єжі Шмайдзінським та Державним секретарем - першим заступником Міністра національної оборони Республіки Польща паном Янушем Земке.

Крім того, під час перебування у Польщі представники української військової делегації відвідають Презентаційний центр Війська Польського та Ярмарок оборонної промисловості.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також