Визит украинской военной делегации в Польшу

11.10.2005, 11:55

В Варшаве украинские и польские военные обмениваются опытом информирования общественности по вопросам европейской и евроатлантической интеграции. (укр.)

10 жовтня до Республіки Польща з робочим візитом прибула українська військова делегація на чолі з начальником відділу інформаційної політики та військових засобів інформації Департаменту гуманітарного розвитку Міністерства оборони України полковником Андріаном Галачем.

Основна мета візиту українських військових полягає у обміні досвідом з польськими колегами в питаннях інформування громадськості про хід та необхідність реформ збройних сил, європейської та євроатлантичної інтеграції.

Зокрема, під час робочих зустрічей представники української військової делегації ознайомлять своїх польських колег з основними положеннями інформаційної політики Міністерства оборони України, а також ходом виконанням Державної програми інформування громадськості з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України на 2004-2007 роки.

Крім того, українські і польські військові планують обговорити можливі напрями співробітництва в сфері інформаційної політики, європейської та євроатлантичної інтеграції між військовими відомствами двох країн.

Візит представників української військової делегації до Польщі триватиме до 12 жовтня.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також