Украинские офицеры принимают участие в учениях ВМС НАТО "Bell Bottoms - 2005"

05.10.2005, 11:09

Действия многонационального штаба, в состав которого входят офицеры командования Военно-Морских Сил Вооруженных Сил Украины, во время проведения противоминных операций на море отрабатывают участники командно-штабных компьютерных учений ВМС НАТО "Bell Bottoms - 2005". (укр.)

У бельгійському місті Остенде розпочалося командно-штабне протимінне комп'ютерне навчання Військово-Морських Сил НАТО "Bell Bottoms - 2005".

Основна мета навчання полягає у відпрацьовуванні дій багатонаціонального штабу під час проведення протимінних операцій на морі, а також ознайомленні офіцерів військових флотів країн-партнерів Альянсу зі стандартами НАТО в цій сфері діяльності.

У навчанні беруть участь представники країн-членів і партнерів НАТО. Вітчизняний військовий флот у навчанні представлено двома офіцерами командування Військово-Морських Сил ЗС України, яких включено до багатонаціонального штабу маневрів.

Необхідно зазначити, що українські офіцери беруть участь у "Bell Bottoms - 2005" в рамках Індивідуальної програми партнерства між Україною і НАТО на 2005 рік.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також