Воинам "переднего края" Минобороны будет дополнительно выплачивать до 300 гривен

12.04.2005, 11:40

9 апреля по предоставлению министра обороны Украины Анатолия Гриценко Кабинет Министров одобрил решение относительно увеличения размера дополнительного денежного вознаграждения военнослужащим службы по контракту, а также прапорщикам и мичманам, которые занимают должности, определяющие высокую боевую готовность. (укр.)

Зокрема, це стосується тих, хто виконує обов'язки командирів танків та броньованих машин, навідників, обслуг артилерійських розрахунків, у бойових частинах на кораблях тощо.

Своїм рішенням командири військових частин, в залежності від якості виконання посадових службових обов'язків, мають право додатково преміювати воїнів "переднього краю": військовослужбовців за контрактом у розмірі до 300 гривень та прапорщиків і мічманів - до 100 гривень.

Як зазначив міністр оборони України Анатолій Гриценко, дане рішення уряду значно сприятиме поліпшенню стану комплектування частин військовослужбовцями за контрактом, підвищенню конкурентноздатності Збройних Сил на ринку праці України, що у свою чергу дозволить здійснити якісний перехід армії та флоту на комплектування професійними кадрами.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також

Читайте также